op zoek naar de schat…

Cache van de week

uitgelicht

Schatzoeken met je GPS

Een heerlijke combinatie van wandelen in de natuur, techniek, puzzelen en spoorzoeken:

GeoCaching

 
Geocaching: Het Hi-Tech Schatzoeken

Trip Tracker SPORTSMATE is een gratis webapplicatie die gebruikers de mogelijkheid biedt om hun sport en/of recreatie activiteiten achteraf te analyseren of te bekijken. Hierbij kunnen afgelegde routes zeer nauwkeurig op plattegrond of luchtfoto's weergegeven worden. Zo kunnen (sport)prestaties geanalyseerd worden door middel van grafieken met hoogte, snelheid en hartslag.

Op de GIScover site bestaat de mogelijkheid om wandelingen, motor- en autoroutes ed te plaatsen. Hier kun je ook De Reggewalk Wandeling (short edition) en De Boksloot Wandeling vinden. De Reggewalk is een wandeling van ongeveer 5 km. langs de Regge. Onderweg passeer je ondermeer de stuw, de MusicBox_NL geocache en het Kasteelterrein Schuilenburg met de Kerstin's Schat Cache. De Boksloot Wandeling is iets langer, namelijk 6,5 km. en gaat voornamelijk door het bos rondom De Eelerberg bij Hellendoorn. Voor een uitgebreide beschrijving kan het beste de site van GIScover bezocht worden... In 2004 en 2007 zijn we op vakantie in Denemarken geweest. Meer info over de caches die toen zijn gevonden kun je hier vinden... Voor een diashow van alle foto's van de cachetochten >>>>

Profile for BushMan_NL

Happiness is a journey, not a destination.

Foto Selectie

Klik op een foto voor meer afbeeldingen...

  • hoogspanning
  • eyes of the world
  • profile

Eigen Cache

Hieronder wat verwijzingen naar mijn caches op de Geocaching.com site:

En een overzicht van mijn 'geadopteerde' caches:

Mijn uitrusting kun je hier bekijken en wat er in het vest zit kun je hier bekijken. Zelf heb ik vier caches uitgezet: FunBox_NL, MusicBox_NL, BokslootBox en Kerstin's Schat De NL caches zijn korte wandelingen in rustig natuurgebied langs de Regge. De Bokslootbox is een langere multi-cache wandeling rondom het voormalig sanatorium Kronnenzommer te Hellendoorn. Daarnaast heb ik drie caches in beheer: De Luttenberg, Dickerdack en Toestemming.